Restaurant Week – Jesień 2020

Festiwal Restaurant Week odbywa się w duchu #RespectFood. Formuła rezerwacji sprawia bowiem, że zgodnie z zasadami zero-waste w czasie jego trwania nie marnuje się ani trochę żywności.

Kontynuacją popularnej kampanii społecznej #SzanujJedzenie zorganizowanej w pierwszej połowie roku jest akcja Restaurant Weeka #KochajJedzenie.
W ramach promocji świadomej miłości do jedzenia, Restaurant Week radzi – KOCHAJ JEDZENIE!
1. Szanuj – przechowuj świadomie i mądrze
2. Dbaj każdego dnia – rozsądnie planuj posiłki
3. Zdobywaj z sercem – kupuj mniej i częściej
4. Nie wyrzucaj – zamrażaj, susz, rób koktajle
5. Dziel się – z bliskimi i potrzebującymi
6. Zabieraj do domu – nie zostawiaj resztek w restauracji
7. Nie marnuj – uczęszczaj na Festiwale z wcześniejszym wyborem menu
logo facebook
ZASADY FESTIWALU:
  • REZERWACJE ONLINE! Festiwalowe menu i restauracje na www.RestaurantWeek.pl.
  • NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrane wyjątkowe i najbardziej autorskie restauracje.
  • TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIA RESTAURACYJNE! Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.FESTIWALOWA CENA 49zł! Najlepsza okazja na poznanie ze znajomymi nowych smaków, kuchni i restauracji!
  • ÓSMY GOŚĆ GRATIS! Przy rezerwacji 8-osobowe stolika, płacisz tylko za siedmiu Gości!
  • CZAS REZERWACJI! Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.
Grzybu

Komentarze