Restaurant Week – Jesień 2020

Festiwal Restaurant Week odbywa się w duchu #RespectFood. Formuła rezerwacji sprawia bowiem, że zgodnie z zasadami zero-waste w czasie jego trwania nie marnuje się ani trochę żywności.

Kontynuacją popularnej kampanii społecznej #SzanujJedzenie zorganizowanej w pierwszej połowie roku jest akcja Restaurant Weeka #KochajJedzenie.
W ramach promocji świadomej miłości do jedzenia, Restaurant Week radzi – KOCHAJ JEDZENIE!
1. Szanuj – przechowuj świadomie i mądrze
2. Dbaj każdego dnia – rozsądnie planuj posiłki
3. Zdobywaj z sercem – kupuj mniej i częściej
4. Nie wyrzucaj – zamrażaj, susz, rób koktajle
5. Dziel się – z bliskimi i potrzebującymi
6. Zabieraj do domu – nie zostawiaj resztek w restauracji
7. Nie marnuj – uczęszczaj na Festiwale z wcześniejszym wyborem menu
logo facebook
ZASADY FESTIWALU:
  • REZERWACJE ONLINE! Festiwalowe menu i restauracje na www.RestaurantWeek.pl.
  • NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrane wyjątkowe i najbardziej autorskie restauracje.
  • TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIA RESTAURACYJNE! Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.FESTIWALOWA CENA 49zł! Najlepsza okazja na poznanie ze znajomymi nowych smaków, kuchni i restauracji!
  • ÓSMY GOŚĆ GRATIS! Przy rezerwacji 8-osobowe stolika, płacisz tylko za siedmiu Gości!
  • CZAS REZERWACJI! Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.
Grzybu
Latest posts by Grzybu (see all)

Komentarze