Wege Festiwal
Organizatorzy zaprosili dla Was najlepszych wegetariańskich kucharzy z ulubionych warszawskich wege miejsc, którzy spróbują zaskoczyć Was możliwościami kuchni roślinnej – będzie pysznie, syto oraz różnorodnie.
Będziecie mieli możliwość zjeść włoską wegańska pizzę, amerykańskie wegańskie burgery z grilla, hiszpańską paellę oraz jamajskie pierożki.
Klasycznie dla kuchni wegetariańskiej możecie wybierać w hummusach smakowych – z awokado czy z granatem, kanapkach z falafelem, orientalnych sałatkach.
Dla fanów zup polska pomidorowa oraz indyjski dhal, a na deser wegańskie lody, gofry z kokosową bitą śmietaną oraz roślinne ciasta – między innymi tofurnik z mango, deser z tapioki czy jaglana szarlotka.
Tuż nad brzegiem Wisły, z dobrą muzyką, napoje będzie serwował Cud nad Wisłą
02.05.2015
11:00-17:00
Cud nad Wisłą, Bulwar Flotylli Wiślanej
Wstęp wolny!
- Program wydarzeń w DOROŻKARNI - 1 marca 2019
- Warsaw Restaurant Week 2016 - 21 października 2016
- #odzłośćsię! – Festiwal tłuczenia talerzy – edycja III - 8 października 2015